Till innehållet

Digitala Härryda

I Härryda kommun driver vi förändring utifrån de möjligheter som digitaliseringen medför. För oss är det viktigt att digitalisering ska bidra till att höja kvaliteten, öka möjligheten till inflytande och delaktighet och förbättra kommunens service på ett resurssmart och effektivt sätt.

Mitt Härryda - app för en enklare vardag för våra invånare

Genom Mitt Härryda vill vi erbjuda dig som bor och verkar inom kommunen ett modernt sätt att ta del av vår service. I appen kan du bland annat göra olika typer av ansökningar, få tips på aktiviteter, anmäla en trasig lyktstolpe, eller se hur varmt det är i vattnet vid våra badplatser. Vi arbetar ständigt med att utveckla nya tjänster och tar gärna emot dina tips och förslag på vad du skulle vilja kunna hitta och göra i appen.
Appen Mitt Härryda

Digitala tjänster för invånare och företag

Målsättningen är att du som kan och vill ska kunna utföra en stor del av dina ärenden till kommunen digitalt. Vi strävar efter att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att kunna ta del av kommunens service via våra digitala tjänster. Glöm inte att du genom att logga in till Mina sidor kan följa ditt ärende och ha kontakt med din handläggare.
Härryda kommuns digitala tjänster och blanketter Länk till annan webbplats.

Kontakt

Johan Kjernald, digitaliseringschef

Hanna Eriksson, utvecklingsledare digitalisering

Camilla Alenäs Atherfold, utvecklingsledare digitalisering

Susann Almström, utvecklingsledare digitalisering

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkter



Ange din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2024-05-14