Kontakt
Lyssna

Kulturskolan

Kulturskolan erbjuder alla barn och unga i vår kommun att få uppleva styrkan och glädjen i att utöva konst och kultur. Med oss kan du utvecklas till det du önskar och har förmåga till. Du har också möjligheten att växa tillsammans med andra!

Hos oss kan du gå kurser i bild, cirkus, dans, musik och teater. Vi erbjuder dessutom ett stort utbud av öppen verksamhet och publika evenemang.

Kulturskolan arbetar i nära samverkan med kommunens skolor, bland annat genom olika projekt samt undervisning på Ekdalaskolans musikprofil och Hulebäcksgymnasiets estetiska program.

Kulturskolan har en ny webbplats!

Kulturskolan har flyttat till kommunens nya kulturwebb! Här hittar du allt du vill veta om vår verksamhet, vårt kursutbud och våra aktiviteter. 
Besök Kulturskolans webbplats och ansök om platslänk till annan webbplats

Det är inte bara Kulturskolan som flyttar! På kulturwebben finner du allt som rör kultur och kulturutbud som spännande händelser och arrangemang, bibliotek, konstutställningar, bio eller information om offentlig konst och våra kulturhus.

Vår ambition är att skapa en modern, aktuell och levande webbplats - full av inspiration till nya kulturupplevelser.

Besök kulturwebben kultur.harryda.selänk till annan webbplats

Kontakt

Expedition, elevärenden
031-724 62 11
kulturskolan@harryda.se

Kulturskolechef
Maria Carlsson
031-724 62 09
maria.carlsson@harryda.se

Planeringsledare
Jenny Björkqvist
031-724 63 15
jenny.bjorkqvist@harryda.se

Postadress
Kulturskolan/Kulturhuset
Biblioteksgatan 2
435 30 Mölnlycke


Sociala medier

Vill du veta mer om vad som händer på och omkring Kulturskolan just nu? Följ oss gärna på Facebooklänk till annan webbplats!