Lyssna

Gymnasieval

Samverkansavtal

Härryda kommun ingår i ett samverkansavtal för gymnasieantagning med Göteborgsregionens 13 kommuner. Det innebär att det finns ett gemensamt kursutbud och att du som elev fritt kan söka till alla gymnasieskolor i följande kommuner: Ale, Alingsås, Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Lilla Edet, Mölndal, Partille, Stenungsund, Tjörn och Öckerö.

Gymnasieantagningen - Indra

Här informerar Gymnasieantagningen om alla skolor och utbildningar i Göteborgsregionen som ingår i det regionala samarbetet. Du behöver inte vara inloggad för att ta del av informationen.
Gymnasieantagningen Indralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Samlad information om gymnasieutbildning

Gymnasium.se är Sveriges största söktjänst för gymnasieutbildning. Här hittar du information om gymnasieutbildningar i hela Sverige.
Gymnasium.se
länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
När du söker till ett program utanför Göteborgsregionens 13 kommuner så är det viktigt att skriva skäl till varför man söker sig utanför det samverkansavtalet som regionen har.

Studievägledning

Har du frågor eller funderingar kring ditt nuvarande program och studiesituation, inriktningar, individuella val och valbara kurser kan du vända dig till studie- och yrkesvägledningen. De hjälper även till med information om fortsatta studier, yrkesval, regler och ansökningar.
Studievägledning Hulebäcksgymnasietlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt

Camilla Alenäs Atherfold, Planeringschef Hulebäcksgymnasiet
031-724 66 97
camilla.alenas@harryda.se