Kontakt
Lyssna

Tellus - för en hållbar framtid

Tellus är ett resurscenter som riktar sig till barn och elever samt pedagoger inom kommunens för- och grundskola. Syftet är att utveckla barn och elevers intresse och kunskaper inom matematik, teknik och naturvetenskap. Under ett besök på Tellus finns exempelvis möjligheten att utforska matematikmaterialet Bagdad, en studio för film och ljudinstallationer, en utställning om människan och livet, en robotverkstad och mycket mer.

Tellus – ett resurscenter för barn, elever samt pedagoger inom för- och grundskola

Tellus är en plats där barn och elever tar del av interaktiva utställningar i en verkstadsliknande miljö. En plats för experiment, kreativitet och lärande. Vårt resurscenter är även en plats för kompetensutveckling och lärande för alla medarbetare inom våra verksamheter. Här kan du som pedagog låta dig inspireras i alternativa lärmiljöer eller använda Tellus som en samlingsplats för möten och konferenser.

Hållbar framtid

Tellus ligger i anslutning till återanvändningscentret ÅterC och präglas av en tanke om hållbar utveckling. Tellus kommer att utvecklas och växa utifrån barnens och elevernas intressen samt de behov verksamheterna identifierar. På det sättet är Tellus en investering i vår gemensamma framtid.

Kontakt

Tellus resurscenter
031-724 85 62
tellus.resurscenter@harryda.se

Annika Gry, verksamhetschef
031-724 63 37
annika.gry@harryda.se

Adress
Åvägen 1
435 44 Mölnlycke