Lyssna

Fritidshem och Fritidsklubb

På Rävlandaskolans fritidshem finns avdelningarna Linden och Björken. På Rävlandaskolan finns även en fritidsklubb som heter Boken.

Fritidshem

Fritidshemmet kompletterar utbildningen och ska stimulera elevernas utveckling och lärande samt erbjuda dem en meningsfull fritid och rekreation. Barn som har plats på fristående förskola får ett erbjudande om plats på fritidshem. Nyinflyttade behöver ansöka om plats via Härryda kommuns e-tjänst.

Ansökan fritidshem/skolbarnsomsorglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fritidsklubb

Fritidsklubben är en lite friare verksamhet och fungerar som en träffpunkt efter skolans slut samt heldagar under lov och lovdagar. Fritidsklubben ingår som ett led i målet att utveckla förmågan att klara sig mer på egen hand och att ta eget ansvar.

Öppettider?

Vardagar öppnar fritidsklubben då första klassen slutar sin skoldag och stänger 16.30. Lovdagar är det öppet 9.00 - 15.00.

Hur?

Vi har många olika aktiviteter på fritidsklubben och vi erbjuder i stort sett alltid olika uteaktiviteter, pyssel och/eller spel. På fritidsklubben kan man (om man vill) delta i aktiviteterna, leka med kompisarna eller bara få "vara" en stund. Vilket man än väljer är man såklart alltid lika välkommen.

Ansökan om plats i fritidsklubblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Allmän information om fritidshem och fritidsklubb i Härryda kommun

Kontakt

Agneta Ströberg, rektor F-4
031-724 85 22
agneta.stroberg@harryda.se

Anna Lindeberg, skoladministratör F-5
031-724 85 34
anna.lindeberg@harryda.se