Kontakt
Lyssna

Öppna förskolan i Mölnlycke

Öppna förskolan är en verksamhet där du som förälder eller annan viktig vuxen har möjlighet att tillsammans med ditt barn ta del av en stimulerande verksamhet fylld av lek, skapande, sång och musik.

Öppna förskolan fungerar som en mötesplats för både barn och vuxna där nya kontakter knyts och frågor kring föräldraskap och annat som hör livet till är en viktig del. Verksamheten riktar sig till olika målgrupper så som 0-6 år, Baby, "Unga föräldrar", "Ny i Sverige" - se respektive Öppen förskolas schema.

Öppna förskolan i Mölnlycke

Öppna förskolan är en del av familjecentralen Eken. Vi finns i vårdcentralshuset mitt emot Hemköp. Vi välkomnar alla barn i åldern 0-6 år tillsammans med förälder eller annan vuxen, se schema.

Ung förälder?

Du som är förälder eller blivande förälder, du vet väl att vi har en öppettid bara för dig? Är du 25 år eller yngre, välkomen hit för att träffa andra i samma situation, låt barnen leka, ta en gratis fika och knyt nya kontakter.

Vi finns på facebook

Där skriver vi om veckans aktiviteter som till exempel skapande verksamhet, utflykter och informationsträffar, samt om eventuella stängningsdagar.

Öppettider

Öppettider för öppna förskolan i Mölnlycke finns på vår facebooksida. Gå in och gilla så håller du dig uppdaterad om vår verksamhet. 
Mölnlycke öppna förskolas facebooksidalänk till annan webbplats