Lyssna

Mossens förskola

Mossens förskola är en liten förskola med två avdelningar som ligger i ett lugnt villaområde i södra Mölnlycke med närhet till både grönområden och Mölnlycke centrum. Vi har åldershomogena grupper och på avdelning Måsen vistas de yngre barnen som är cirka 1-3 år och på Kråkan vistas de äldre barns och de är cirka 3 - 5 år.

Det finns ett varierat utbud av aktiviteter och material tillgängligt för barnen. Våra miljöer förändras utifrån barnens nyfikenhet och intressen. Vi vill ge barnen möjlighet att utveckla sina olika kompetenser, som fantasi, kreativitet och motorik. Den härliga, stora gården erbjuder också fantastiska utmaningar i en inbjudande och pedagogisk utemiljö.

I matsalen står frukostbuffén framdukad mellan kl 07.00 - 08.20. I samband med frukosten passar barnen på att göra sitt mellanmål som de förvarar i sina mellanmålsburkar. Lunch äter Måsen kl 11.15 och Kråkan 11.45. De barn som behöver sova, sover utomhus i vagnar. Tidigt på morgonen och sen eftermiddag turas pedagogerna om att ansvara för verksamheten.

Frånvaroanmälan

Du kan dygnet runt frånvaroanmäla ditt barn på Tempus. Är det något särskilt du vill samtala med oss om går det självklart bra att kontakta oss på respektive avdelnings telefon.

Kontakt

Christian Liljemark, rektor
031-724 86 52
christian.liljemark@harryda.se

Mossens förskola
Furuhällsvägen 2A
435 44 Mölnlycke

Relaterad information

Skollagenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tempuslänk till annan webbplats

E-tjänster och blanketterlänk till annan webbplats