Lyssna

Hulelyckans förskola

Hulelyckan är en liten förskola med två avdelningar som ligger i centrala Mölnlycke. Härifrån är det endast ett par minuters promenad till den vackra Wendelsbergsparken och dess fina natur, närhet till kulturhus, bibliotek mm.

På Hulelyckan har vi åldersindelade grupper för att på ett bättre sätt kunna anpassa miljön efter barnens utvecklingsnivå och behov. På Nyckelpigan vistas de yngre barnen i åldrarna 1-3 år. På Gräshoppan vistas de äldre barnen i åldrarna 3-5 år.

Vi arbetar med ”öppna dörrar” mellan de två avdelningarna på vår förskola. Detta kan ta sig uttryck på olika sätt men varje dag inleder vi med en gemensam drop-in frukost. Dagen avslutas också tillsammans då vi samverkar kring både öppning och stängning på vår förskola.

Vi arbetar för att ge barnen en innehållsrik och lärande dag på förskolan som genomsyras av barnens utvecklingsprocesser och intressen. Vi har en öppen, kreativ, utmanande och inbjudande lärmiljö. Barnen ska få möjlighet att undersöka och utforska och finna stimulans i lärmiljöer både inne och ute.

Kontakt

Tomas Hubert, rektor
031-724 69 40
tomas.hubert@harryda.se

Hulelyckans förskola
Gärdesvägen 5
435 35 Mölnlycke