Denna nyhet är äldre än sex månader och är kanske inte aktuell längre.
27 maj 2019

Pris till yrkeshögskolan i Mölnlycke

Yrkeshögskolan i Mölnlycke (YHiM) har tilldelats pris på årets Tullgala i Göteborg för skolans uppmärksammade tullspecialistutbildning.

Den 23:e maj annordnades Tullgalan i Göteborg då priser delas ut för prestationer inom tullområdet. På galan vann YHiM kategorin "Årets Tullprestation 2018" för skolans tullspecialistutbildning med följande motivering:

För att ha startat och genomfört Sveriges första Tullspecialistutbildning. Det har aldrig tidigare funnits någon heltäckande utbildning inom tullområdet i Sverige. Genom att starta och arrangera Tullspecialistutbildningen bidrar Yrkeshögskolan i Mölnlycke till att kraftigt höja tullkompetensen bland Sveriges företag. På så sätt säkerställs kompetensen inom ett komplext, men för Sverige mycket viktigt område. Det är värt att uppmärksamma och berömma.

Magnus Fagerström, rektor på yrkeshögskolan i Mölnlycke gläds av utmärkelsen.

Magnus Fagerström

 - Vi är oerhört stolta över priset då det är ett kvitto på att vi lyckats väl. Mina medarbetare känner sig mycket hedrade då det är en bekräftelse på att målmedvetenhet och hårt arbete lönar sig.

Besök www.yhim.se Länk till annan webbplats. för mer information om yrkeshögskolan i Mölnlycke och aktuella utbildningar.

Kontakt

Magnus Fagerström, rektor yrkeshögskolan i Mölnlycke
031-724 66 60
magnus.fagerstrom@harryda.se