Kontakt
Denna nyhet är äldre än sex månader och är kanske inte aktuell längre.
17 augusti 2017
Lyssna

Stormatch på Landvetter IP

Onsdag 23 augusti klockan 18.30 möter Landvetter IS-IFK Göteborg i svenska cupen. Vi räknar med en folkfest utöver det vanliga, men evenemanget kommer också att påverka verksamheter och boende i närheten av Landvetter IP.

Landvetter IS arrangerar matchen, mer info om hur du köper biljetter och annan praktisk info, hittar du på deras hemsida (se länk längre ner).

Man hoppas på närmare 5 000 åskådare, vilket kommer skapa en fantastisk stämning på Landvetter IP - men det innebär också mycket människor på en relativt liten yta. Mellan klockan 16-22 kommer det att vara mycket folk i omlopp mellan Landvetter centrum och Landvetter IP. Mycket gångtrafikanter, bilar och bussar. Västtrafik sätter in extrabussar både innan och efter matchen från hållplats Önneröd.

Räkna därför med en mycket begränsad framkomlighet i området under eftermiddagen och kvällen. Ska ni hämta barn på skolor och förskolor i området, försök att i största möjliga mån göra det i så god tid som möjligt innan matchen.

Det är också mycket ont om parkeringsplatser i närheten av Landvetter IP, därför rekommenderar vi ingen som ska dit och titta att ta bilen.

Härryda kommun, Landvetter IS, räddningstjänst och polis samarbetar för att matchen ska bli den folkfest som den förtjänar. Vi hoppas att allt ska fortlöpa så smidigt som möjligt.

Landvetter IS hemsidalänk till annan webbplats

 

Kontakt

Maria Lind
Funktionschef, mark och anläggningar
031-724 82 99
maria.lind@harryda.se