Denna nyhet är äldre än sex månader och är kanske inte aktuell längre.
20 maj 2019
Lyssna

Fira in sommaren på Råda säteri

Lördagen den 8 juni finns det extra många anledningar att besöka Råda säteri i Mölnlycke. Bagageloppis, yoga, barnteater och invigning av nya kaféet är några av aktiviteterna under en Sommardag på Råda.

Den 8 juni blir starten på sommarsäsongen på området kring Råda säteri. När kaféet öppnar i ny regi får det också mer generösa öppettider, så att det går att äta, fika eller ta en glass på Råda säteri alla dagar i veckan under sommaren. Barnteatern, som gör ett genrep för publik under dagen, kommer att spela sex föreställningar på Råda säteri under juni och juli. Och yogaklasserna som vem som helst får prova på, kommer att återkomma på gräsmattan framför säteriets huvudbyggnad i sommar.

– Det blir en dag med en härlig blandning av upplevelser inom kultur, hälsa, historia och mat, säger Martina Johansson, projektledare för Råda säteri. Ett smakprov på sådant som det kommer bli mer av på Råda framöver.

Aktiviteter för alla

För den historieintresserade blir det guidningar i området, med Råda hembygdsförening. Och för den som vill ha rörelse av det sportigare slaget kommer det finnas både löpcoachning på Labbera och käpphästtävling med Råda ridklubb.

– Allt är inte helt spikat ännu. Fler aktiviteter och programpunkter kan tillkomma, så det bästa är att följa oss och gilla evenemanget på Facebook, tipsar Martina Johansson.

facebook.com/radasaterilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Läs mer om Råda säteri på harryda.se/radasateri

Du hittar även Sommardag på Råda i evenemangskalendern på harryda.se

Kontakt

Martina Johansson
projektledare Råda säteri
070-767 68 55länk till annan webbplats
martina.johansson@harryda.se