4 maj 2021
Lyssna

Är du 16-18 år och vill arbeta med kultur? Sök till Ung Kulturstab

Vill du arbeta med utveckling och arrangörskap? Nu kan du som är 16-18 år och skriven i Härryda kommun söka timanställning för att vara med i Ung Kulturstab. Ansökan är öppen från 30 april till 30 maj.

Ung Kulturstab kommer få hitta på och genomföra egna aktiviteter och evenemang tillsammans. Arbetet innefattar uppgifter som ingår i genomförandet av ett kulturevenemang. Det kan handla om att skriva projektplaner, göra artistbokningar och ta kontakt med nya personer eller hitta spännande samarbeten.

Det kan också innebära att jobba med teknik och förberedelser, allt det som sker bakom scenen och som gör att en föreställning, konsert eller workshops. Att marknadsföra och dokumentera det som Ung Kulturstab gör är också en av arbetsuppgifterna.

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som är kreativ, kulturintresserad och som gillar att samarbeta i grupp. Du kanske tycker om att skapa, skriva texter, spela musik, dansa, måla eller spela teater? Du kan också vara en person som har många idéer, gillar planering och att ta eget ansvar.

Du kanske har massa grymma idéer om en festival, utställning, filmproduktion eller mässa? I Ung Kulturstab finns många olika arbetsområden och möjligheter.

Skicka din ansökan senast 30 maj

Läs mer och skicka din ansökan till Ung Kulturstab på kultur.harryda.se.länk till annan webbplats

Kontakt

Anna Gustafsson, kulturutvecklare
anna.m.gustafsson@harryda.se
031-724 87 10länk till annan webbplats

Hanna Uddenberg, kultursamordnare
031-724 64 33länk till annan webbplats
hanna.uddenberg@harryda.se