Kontakt
5 december 2017
Lyssna

Vi räknar parkerade bilar i Mölnlycke

Den 7-9 december räknar vi bilar på parkeringsplatserna i centrala Mölnlycke. Syftet är att kartlägga dagens parkeringssituation.

Inom ramen för den fördjupade stadsbyggnadsstudien av centrala Mölnlycke som Härryda kommun just nu arbetar med, tittar vi bland annat på trafik och mobilitet. För att kunna planera för Mölnlyckes framtida trafiksituation behöver vi kartlägga dagens parkeringssituation. Därför kommer Härryda kommuns trafikverksamhet räkna parkerade bilar från torsdag morgon den 7 december till lördag eftermiddag den 9 december. Vi som utför räkningen kommer att ha västar och ID-brickor på oss.

– I första hand kommer vi att titta på våra allmänna parkeringar, pendelparkeringarna samt parkeringarna vid Mölnlycke Garden center och Mölnlycke Cykel & Sport, säger Anna Lundqvist, processledare på Trafikverksamheten.

Kontakt

Anna Lundqvist, processledare Trafik
031-724 61 00 (växel)
anna.lundqvist@harryda.se

Den 7-9 december räknar trafikverksamheten bilar och parkeringsplatser i centrala Mölnlycke. Från vänster: Anna Lundqvist, processledare, trafikingenjörerna Teresia Engbom, Björn Sjökvist, Petrus Sigvardsson och Lena Johansson.

Den 7-9 december räknar trafikverksamheten parkerade bilar i centrala Mölnlycke. Det gör vi med hjälp av en app. Från vänster: Anna Lundqvist, processledare, trafikingenjörerna Teresia Engbom, Björn Sjökvist, Petrus Sigvardsson och Lena Johansson.