Kontakt
3 september 2018
Lyssna

Vi söker fler gode män och förvaltare

Har du hjärtat på rätta stället, ett gott ekonomiskt sinne och tid över för en medmänniska? Då tycker vi att du ska fundera på att bli god man eller förvaltare.

Som god man eller förvaltare hjälper du personer som på grund av till exempel ålder eller funktionsnedsättning har svårt att sköta sin ekonomi och bevaka sina rättigheter i samhället. Omfattningen av arbetet varierar beroende på den enskildes situation. Uppdraget är arvoderat.

Utbildningar till god man och förvaltare

Under vecka 38 startar god man- och förvaltarutbildningar i Mölndal, Partille, Kungsbacka och Alingsås. Mer info och anmälan på utbildninggodman.selänk till annan webbplats

18 oktober startar Studieförbundet Vuxenskolan en god man-utbildning i Mölndal: Gode mannens ABClänk till annan webbplats

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta Överförmyndare i samverkan, som är en gemensam organisation för överförmyndarfrågor i de fyra kommunerna Härryda, Kungsbacka, Mölndal och Partille.
Läs mer om uppdraget som god man eller förvaltare på Mölndals webbplats länk till annan webbplatsDär hittar du även kontaktuppgifter.