Kontakt
19 november 2018
Lyssna

Välkommen till Råda i juletid

Under fem helger från den 24 november till och med den 16 december är det julstämning på Råda säteri. Under Råda i juletid öppnar säteriets Östra flygel där du hittar unika julklappar från lokala hantverkare, designers och konstnärer.

Det nalkas julstämning på Råda säteri när det under fem helger bjuds in till det stämningsfulla Råda i juletid. Under julfirandet ställer FORMmat och Sammels gård ut för att visa sina skapelser och produkter. Här finns allt från akvarelltavlor, silversmycken, motorcyklar, ovanliga marsipangrisar, egenproducerad glögg, lammskinn, virkade leksaker och fina köksredskap av trä. Säteriets café har öppet under dessa dagar och erbjuder hembakade kakor, smörgåsar och sopplunch.

Martina Johansson är besöksnäringsutvecklare i Härryda kommun och arbetar som projektledare för Råda säteri.

-Nu öppnar vi upp Östra flygeln och sprider julstämning på Råda för Råda i juletid. Framöver vill vi att gärna se att Östra flygeln ska vara öppen året runt för utställningar och kommersiell verksamhet.

Råda i juletid har öppet under alla lördagar och söndagar från 24 november till och med 16 december mellan klockan 11 och 16.  Du finner Råda säteri på Säteriallén 5 i Mölnlycke.

Kontakt

Martina Johansson
Besöksnäringsutvecklare
070-767 68 55
martina.johansson@harryda.se

Råda i juletid