Denna nyhet är äldre än sex månader och är kanske inte aktuell längre.
26 november 2018

100 företagsbesök på 100 dagar

Härryda kommun har som mål att vara Sveriges bästa näringslivskommun. Varje månad gör vi företagsbesök där politik och förvaltning träffar företagare inom olika områden och med olika behov. Nu ökar vi tempot för att nästa år träffa ännu fler företagare!

– De första 100 dagarna under 2019 ska 100 företagsbesök genomföras och intresserade företag är välkomna att höra av sig redan nu och boka in ett besök, säger Fredrik Olsson, näringslivschef.

Ett riktigt bra företagsklimat ska bli ännu bättre

Härryda kommun är på plats 14 av 290 kommuner i Sverige, men kommunens mål är att vara Sveriges bästa näringslivskommun. Under året har resurser tillsatts för att hjälpa företagen i kommunen och strategiskt kunna arbeta med förbättringar. Vår företagslots, platsutvecklare, klimatcoach och besöksnäringsutvecklare arbetar tillsammans för att möta näringslivets behov och skapar förutsättningar för dialog och utveckling i kommunen.

Möten med företagare är en viktig del i det pågående utvecklingsarbetet. Syftet är att lära oss mer om företagens förutsättningar och villkor och hur vi i kommunen kan bli ännu bättre
– Vi hoppas att med ännu större kunskap kunna förbättra oss ytterligare och nå målet att ha Sveriges bästa företagsklimat, säger Fredrik Olsson.

Kontakt

Fredrik Olsson,näringslivschef
031-724 63 06
fredrik.olsson@harryda.se