8 juni 2021
Lyssna

Snart kommer appen för en enklare vardag

Det ska vara enkelt att leva i Härryda kommun. Bland annat ska du kunna få information från och utföra ärenden hos kommunen på ett smidigt sätt. Snart lanserar vi därför appen Mitt Härryda - av och för dig som bor och verkar inom kommunens gränser.

Med appen Mitt Härryda vill vi i Härryda kommun ytterligare anpassa vår service till dig som bor eller driver företag här, eller på annat sätt använder kommunens tjänster. I appen ska du på sikt kunna hitta det du behöver för en enklare vardag i kommunen. Vad det är, vet bara du – och vi vill gärna att du delar med dig. Det är nämligen ditt och andras behov som styr innehållet i appen!

Bildmontage på hur appen Mitt Härryda kan komma att se ut i en mobiltelefon.

Personligt anpassad app

Om någon månad, när Mitt Härryda lanseras, kommer några utvalda funktioner att finnas i appen. Du kommer exempelvis att kunna se badsjöarnas temperatur, hitta vandringsleder och göra felanmälan. Allteftersom fylls appen sedan på med funktioner, utifrån de behov och önskemål som kommer från användarna. Det kan handla både om information och om tjänster som du vill kunna välja att utföra i appen.

Fler möjligheter - bättre service

– Kommunens service behöver vara tillgänglig för alla, på olika sätt, säger Peter Lönn, kommundirektör. Genom appen Mitt Härryda hoppas vi kunna tillgodose många invånares och företagares önskemål om tjänster, som kan nås och utföras genom ett enkelt klick i mobilen. Den blir ytterligare en möjlighet till service och dialog. Tanken är att detta också ska bidra till att vi förbättrar vår tillgänglighet i andra kanaler, till exempel på telefon och e-post.

Välkommen med ditt förslag

Redan nu tar vi tacksamt emot dina förslag på vad du vill se i appen.
Lämna förslag på funktioner till Mitt Härryda Länk till annan webbplats.

Fram i sommar finns Mitt Härryda tillgänglig där appar finns. Mer information kommer innan dess.

Mitt Härryda - appen för en enklare vardag

Digitalt först - digital agenda 2019-2021

Kontakt

Camilla Alenäs Atherfold, enheten för digital utveckling
031-724 70 15
camilla.alenas@harryda.se