Denna nyhet är äldre än sex månader och är kanske inte aktuell längre.
13 juli 2021

Appen Mitt Härryda ska förenkla vardagen

Bildkollage på appen Mitt Härryda, med text i bild: Mitt Härryda gör vardagen lite enklare samt ikonen för appen som den ser ut i mobilen.

Se badtemperaturen, hitta utflyktsmålet eller skicka in en felanmälan. Det och lite till kan du nu göra i appen Mitt Härryda, som finns att ladda ner till din mobiltelefon eller surfplatta. I appen ska du på sikt kunna hitta det du behöver för en enklare vardag: det är dina behov och önskemål som styr innehållet.

Med Mitt Härryda tar Härryda kommun ytterligare ett steg framåt för att underlätta för dig som bor eller driver företag här.

– Vi vill förenkla kontakten med Härryda kommun på olika sätt, säger Peter Lönn, kommundirektör. Appen är en ny möjlighet till service och dialog, som vi tror kan passa många. Genom att öka utbudet för självservice, är vår förhoppning att det på sikt också bidrar till att vi kan öka vår tillgänglighet i andra kanaler, som telefon och e-post.

Du är med och styr innehållet

Just nu finns ett antal utvalda funktioner i appen. Du kan:

  • se vattentemperaturen vid några av kommunens badplatser
  • hitta tips på utflyktsmål och aktiviteter i kommunen
  • hålla koll på vattennivåerna – om du får vattna eller ska spara extra på vattnet
  • göra felanmälan till kommunen.

Innehållet och funktionerna i appen kommer hela tiden att utvecklas och fyllas på, utifrån de behov och önskemål som kommer från användarna.

– Mitt Härryda ska vara en medborgardriven app, menar Peter Lönn. Vi vill utveckla innehållet tillsammans med användarna, eftersom det är dem appen är till för.

Ladda ned appen och hör av dig

Appen Mitt Härryda hittar du där appar finns. Ladda ned den och se vad du tycker. Och hör gärna av dig med dina förslag på vad du vill se i appen!

Lämna förslag till Mitt Härryda - digital tjänst Länk till annan webbplats.

Mitt Härryda - appen för en enklare vardag

Digitalt först - digital agenda 2019-2021

Kontakt

Camilla Alenäs Atherfold, enheten för digital utveckling
031-724 70 15
camilla.alenas@harryda.se