Denna nyhet är äldre än sex månader och är kanske inte aktuell längre.
26 april 2019
Lyssna


På väg mot hållbarhet

Torsdagen den 9 maj kommer FN-förbundets Kerstin Söderström till Mölnlycke för att inspirera i hållbarhetsfrågor. Vad gör vi redan som är bra – och vad kan vi göra mer och bättre? Välkommen på föredrag om lokala perspektiv på globala utmaningar. Alla kan göra något!

– Jag tror att vi alla kan behöva lite inspiration till att tänka nytt i vardagen, säger Frida Barrett, utvecklingsledare för kommunens hållbarhetsarbete. Men det är också viktigt att se vad vi gör bra. När du engagerar dig som fotbollstränare, säljer saker på loppis eller försöker laga torsdagens middag på rester – då bidrar du ju till ett mer hållbart samhälle, både socialt, ekonomisk och miljömässigt.

Den 9 maj kommer Kerstin Söderström från FN-förbundets satsning ”Glokala Sverige” hit för att ge invånare, kommunanställda och företagare chans att lära mer om vad Agenda 2030 och de globala målen för hållbar utveckling innebär.
– Med mer kunskap blir vi bättre på att se vilka möjligheter vi har, som individer och som organisationer, menar Frida Barrett. Jag hoppas att så många som möjligt vill komma och lyssna!

Föreläsningarna är öppna för alla som kan och vill komma.
Kostnadsfritt, ingen anmälan.

Läs mer på harryda.se/agenda2030

Välkommen!

Kontakt

Växel 031-724 61 00