23 maj 2022

Ny webbplats för Härryda Vatten och Avfall AB

En laptop-dator. På skärmen visas webbplatsen hvaa.se.

Foto: Mikael Svensson och iStock.

Kommunala vatten- och avfallsbolaget Härryda Vatten och Avfall AB välkomnar alla kunder och intresserade till nya webbplatsen hvaa.se. Där hittar du framöver all information om tjänster för vatten, sophämtning och återvinning. Du kan även få inspiration och tips för en hållbar vardag.

Utökad och smidig service

hvaa.se Länk till annan webbplats. ska vara enkelt att kunna sköta ärenden som exempelvis att läsa av vattenmätaren, anmäla ägarbyte vid flytt eller ansluta sig till kommunalt vatten. På sidan för självservice finns alla e-tjänster, blanketter och kontaktuppgifter för att smidigt kunna utföra ärenden som rör avfall och VA.
Självservice Länk till annan webbplats.

För företag och verksamheter

För att ge bästa service även till dig som driver företag finns information som särskilt berör verksamheter, flerfamiljsfastigheter och samfälligheter under en egen meny.
För företag Länk till annan webbplats.

Lätt att göra rätt

I nya funktionen Sorteringsguiden är det lätt att snabbt ta reda på hur avfall ska sorteras och var det ska lämnas så att det kan återanvändas och tas om hand på ett miljöriktigt sätt. Det ska vara lätt att göra rätt.
Sorteringsguiden Länk till annan webbplats.

Nyheter och driftinformation

På hvaa.se håller du dig uppdaterad om viktig information som driftstörningar, ändrade sophämtningsdagar, öppettider på ÅVC med mera. Det går att läsa och ladda ner vårt nyhetsbrev och prenumerera på nyheter från hvaa.se för den senaste infon som e-post.
Nyheter Länk till annan webbplats.

Välkommen till hvaa.se!

hvaa.se Länk till annan webbplats.

Kontakt

Härryda Vatten och Avfall AB
031-724 61 00
va.avfall@hvaa.se