Till innehållet

Städservice – timvikariat

Vill du hjälpa oss att hålla rent, hälsosamt och trivsamt i kommunens verksamhetslokaler? Utan oss är det svårt för våra kommunala verksamheter att fungera. Du får ett stort ansvar med städuppdrag i skolor, förskolor, äldreboenden och andra lokaler där kommunens verksamheter finns, exempelvis idrottshallar. Med stolthet står vi för hög kvalitet, noggrannhet och effektivitet. Välkommen att söka timvikariat i vårt gäng!

Lokalvårdare torkar av ett bord i kontorslokal.

Sök och skicka in din ansökan

Obs! Vi kontaktar dig inom två veckor från det att vi fått in din ansökan.

Så funkar timvikariat hos städservice

Det är enkelt att vara timvikarie i Härryda kommun. Som timanställd styr du själv när du kan och vill jobba. Via systemet Time Care Pool, som du får tillgång till när du jobbar hos oss, anmäler du enkelt när du har tid att arbeta hos oss. Då du bokas för ett pass får du en bokningsbekräftelse via ett sms.

Ny på jobbet

Innan du börjar arbeta hos oss lär vi givetvis upp dig så att du känner dig trygg i dina arbetsuppgifter och kollegor. Du kommer att gå bredvid mer erfarna lokalvårdare som visar hur jobbet funkar, hur du jobbar i rätt arbetspositioner och som du kan ställa frågor till. När din arbetsintroduktion är klar kan du göra dig tillgänglig för timvikariat via mobilappen Time Care Pool.

Jobba ofta eller mer sällan – du väljer

Du väljer om du vill jobba mycket eller lite. Verksamheterna har behov av vikarier stora delar av året. För oss är det viktigt att med stabila personalgrupper och du som väljer att jobba ofta kommer därför att få fler erbjudanden om timvikariat.

Grundläggande krav

Abdou Touam, bemanningsenheten

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2024-05-06