Kontakt
Lyssna

Mölnlycke kulturhus

Delar av Kulturhuset är stängt på grund av brand 

Den 6 juli utbröt en mindre brand på Kulturhusets andra våning. Ingen person skadades med de materiella skadorna blev omfattande. Under hösten fortsätter saneringen och återställandet.  

Biblioteket har öppet som vanligt

Biblioteket har öppet som vanligt - välkommen! Däremot är följande ytor på första våning avstängda: Bokcaféet med studierummen,  Nemeshallen, lilla och stora salen samt tidskriftsrummet. Andra våning är helt avstängd. Vi återkommer så fort vet vi när lokalerna kan vara tillgängliga igen, preliminärt först senare i höst. 

Några evenemang flyttas

I höstens evenemangsblad, som hann tryckas innan branden, finns några evenemang med som har fått ställas in eller byta lokal. Kolla därför en extra gång i evenemangskalendern här på webben så att du säkert har senaste information.    

Se fram emot en ny barnavdelning!

Under hösten fortsätter den planerade ombyggnationen av barnavdelningen. Alla barnböcker har plockats fram igen, men du får vänta lite till på att allt ska bli klart, både fågelbo och vitsippor utlovas!  

Mölnlycke biblioteklänk till annan webbplats

Mölnlycke kulturhus. Foto: Anna Sigvardsson

Mölnlycke kulturhus. Foto: Anna Sigvardsson

Mölnlycke kulturhus öppnade i januari 1990. Under 2008 byggdes huset ut och utökades då med ett välbesökt café och föreningslokaler.

Här finns en mängd olika aktiviteter för dig som besökare! Du kan låna böcker och filmer eller använda bibliotekets datorer, äta lunch eller ta en fika och läsa dagstidningar och tidskrifter i caféet.

Barnteater, författarfrukost, föreläsningar och konserter är bara en bråkdel av de arrangemang du kan ta del av.

Är du konstintresserad finns en konsthall och mindre utställningar i flera delar av huset. I kulturhusets ateljé finns verksamhet för både kulturskola och studieföreningar, och för dig som vill skapa och vara kreativ.

För dig som vill hyra lokal finns både ateljén, mindre mötesrum och större samlingssalar. Under delar av året kan du även se på bio i kulturhuset.

Kontakt

Karin Brämberg,
enhetschef
Mölnlycke kulturhus
031-724 64 09
karin.bramberg@harryda.se

Mölnlycke kulturhus
Biblioteksgatan 2, Mölnlycke

Öppettider Mölnlycke biblioteklänk till annan webbplats

Hitta hit på kartanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster