Kontakt
Lyssna

Mölnlycke kulturhus

Den 6 juli utbröt en mindre brand vid pentryt på Kulturhusets andra våning. Nu pågår ett omfattande saneringsarbete och lokalerna på andra våning samt Bokcaféet är stängda. Det är i nuläget oklart när de kan öppna igen. Biblioteket är öppet som vanligt, men även här är en del ytor avstängda såsom tidskriftsrummet och Nemeshallen. På   barnavdelningen pågår en planerad ombyggnad sedan tidigare.

Kulturhuset

Mölnlycke kulturhus öppnade i januari 1990. Under 2008 byggdes huset ut och utökades då med ett välbesökt café och föreningslokaler.

Här finns en mängd olika aktiviteter för dig som besökare! Du kan låna böcker och filmer eller använda bibliotekets datorer, äta lunch eller ta en fika och läsa dagstidningar och tidskrifter i caféet.

Barnteater, författarfrukost, föreläsningar och konserter är bara en bråkdel av de arrangemang du kan ta del av.

Är du konstintresserad finns en konsthall och mindre utställningar i flera delar av huset. I kulturhusets ateljé finns verksamhet för både kulturskola och studieföreningar, och för dig som vill skapa och vara kreativ.

För dig som vill hyra lokal finns både ateljén, mindre mötesrum och större samlingssalar. Under delar av året kan du även se på bio i kulturhuset.

Kontakt

Karin Brämberg,
enhetschef
Mölnlycke kulturhus
031-724 64 09
karin.bramberg@harryda.se

Mölnlycke kulturhus
Biblioteksgatan 2, Mölnlycke

Öppettider Mölnlycke biblioteklänk till annan webbplats

Hitta hit på kartanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kulturhusets bibliotek
Kulturhuset
Kulturhuset, nya delen