Kontakt
Lyssna

Störningar och avbrott


 

Begränsad framkomlighet på väg 27/40 och 156 vid Ryamotet

Trafikverket bygger om södra delen av Ryamotet för att öka trafiksäkerheten och framkomligheten för trafikanterna. Ryamotet får ny på- och avfartsramp och en droppformad refug.

Arbetet beräknas pågå mellan september 2016 och januari 2017 med kompletterande arbeten i maj 2017. Arbetena innebär störningar i trafiken på väg 27/40 och väg 156.
Läs mer på Trafikverkets webbplatslänk till annan webbplats

Stabilitetsåtgärder på väg 549 utmed Landvettersjön

Trafikverket vill öka säkerheten på väg 549 mellan Slamby och Charlottenlund. Utredningar har visat att statiliteten inte är tillfredsställande på vissa sträckor utefter Landvettersjöns norra strandkant.

För att undvika framtida skred kommer Trafikverket att lägga en lättfyllnad under två sträckor av vägen, samt bygga brunnar i diket för bättre dränering.

I juni 2016 startar Trafikverkets inledande mätningsarbeten och geotekniska fältundersökningar med bandvagn. Tillfälliga trafikanordningar kan komma att krävas, vilket medför begränsad framkomlighet under kortare perioder. Arbetet beräknas vara klart under 2017.

Information på Trafikverkets webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Prenumerera på sidan

När sidan uppdateras får du ett mejl om att det finns nytt på sidan. Anmäl dig med din e-postadress här. Du kan avanmäla dig via avsluta prenumeration.