Kontakt
Lyssna

Vi söker socionomer till Individ- och familjeomsorgen

bild

 

Härryda kommun är känt för sin vackra natur och är en expansiv kommun cirka 15 minuters resväg från centrala Göteborg. Våra centralorter är bland annat Mölnlycke och Landvetter. När kommunen växer innebär det också att vår socialtjänst växer! Bland annat planeras en särskild verksamhet för att samla vårt arbete med såväl unga som vuxna flyktingar. Kännetecknande för oss i Härryda kommun är korta kommunikationsvägar och att du som medarbetare har en stor påverkansmöjlighet. Vi arbetar i små arbetslag och har goda förutsättningar att möta samhällets behov. Vi söker nu flera socionomer till olika spännande uppdrag.

Vi söker:

Familjerättssekreterare

Du kommer arbeta familjerättsligt med utredningar kopplat till vårdnad, boende och umgänge samt adoption. Du kommer även genomföra samarbetssamtal och föräldraskapsutredningar.

Socialsekreterare för ensamkommande flyktingbarn

Du ansvarar för att ta emot och placera nyanlända barn, utreda deras behov och följa upp dem över tid. Du planerar för barnets/ungdomens vardag i sitt boende, dess skola och fritid.

När du ansöker har du möjlighet att välja vilka specifika tjänster du är intresserad av.

Kvalifikationer:

Du som söker har examen som socionom eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har relevant arbetslivserfarenhet och/eller erfarenhet av myndighetsutövning.

Som person har du ett positivt förhållningssätt, god självkännedom och en bra prioriteringsförmåga. Du är lugn och strukturerad och trivs med att arbeta i en utmanande miljö. Du är resultatinriktad och har god analytisk förmåga. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar, omfattning heltid.

Ansök senast: 2016-02-22 Referensnummer:  A533928

Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via denna länk.länk till annan webbplats

Kontakt:

Jessica Johansson, enhetschef Barn och Unga
031-724 68 02

Fackliga företrädare
Berit Svahn Andersen, SSR
031-724 68 15

Pia Jäderklint, Vision
031-724 84 56

Övrigt

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Kontakt

Jessica Johansson, enhetschef Barn och Unga
031-724 68 02

Fackliga företrädare:
Berit Svahn Andersen, SSR
031-724 68 15

Pia Jäderklint, Vision
031-724 84 56

Relaterad information

Externa länkar