Barn och utbildning

Nästa läsår och lovdagar

Även om sommarlovet är i full gång kan det vara bra att ha koll på när skolan börjar och nästa läsårs stängnings-veckor och lovdagar. 

Läsårstider och lovdagar

Frågor om förskolan

Är du nyinflyttad i kommunen? Undrar du över avgift eller ansökan om förskoleplats? Här har vi samlat svar på  de vanligaste frågorna.
Vanliga frågor och svar

Bilder från Hulebäcks student

En obeskrivlig lycka, lättnad, längtan, glädjetårar och massvis med kramar. Det är Hulebäcks student. Den 11 juni  släpptes 550 nya studenter ut. Bilder från Hulebäcks bal och studentlänk till annan webbplats

Bilder från Hulebäcks bal och studentlänk till annan webbplats

Ny inspiration i föräldraskapet?

Anmäl dig till höstens föräldrautbildningar nu! Utbildningen fokuserar på ömsesidig respekt, positiv kommunikation och logiska konsekvenser.  Det finns utbildningar för åldrarna 1-4, 4-11 och tonår.
Föräldrautbildning

Barn och utbildning

Härryda kommun är en expansiv kommun med stor inflyttning av barnfamiljer. I förskoleverksamheten arbetar kommunen utifrån målet att ha full behovstäckning. Verksamheterna för barn och utbildning omfattar drygt 50 procent av kommunens totala budget. I kommunen finns en gymnasieskola: Hulebäcksgymnasietlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Kommunen erbjuder även vuxenutbildning och yrkeshögskola.

Stenkonst vid Önnerödskolan

Stenkonst vid Önnerödskolan

Uppdaterad av: Jenny Hagelberg (jenny.hagelberg@harryda.se) 2014-07-16 14.58
© Härryda kommun, 435 80 Mölnlycke, telefon växel 031-724 61 00
besöksadress: Råda torg, e-post: kommun@harryda.se, organisationsnummer 212 000 1264.